Şahin: Belediye İş Merkezi ve Yunus AVMnin yeri yanlıştı

Şahin: Belediye İş Merkezi ve Yunus AVM'nin yeri yanlıştı

Çankırı AK Parti Milletvekili İdris Şahin, MHP Merkez İlçe ve CHP İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

Ak Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin, Çankırı Merkez'de, beraberinde Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar ile birlikte gün boyu bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Milletvekili Şahin, ilk olarak MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar’ı ziyaret eden milletvekili İdris Şahin, MHP’nin Çankırı’da çok önemli bir role sahip olduğunu söyleyerek, “MHP, Çankırı siyasetinde çok güçlü bir şekilde yer alıyor. Türkiye’nin ana muhalefeti CHP, ama Çankırı’nın ana muhalefeti yıllardır MHP’dir” ifadelerini kullandı.
 
Kendilerinin AK Parti değil, Çankırı milletvekili olduğunu belirten Şahin, “Biz, Çankırı insanın temsilcisi olarak oradayız. Buradaki arkadaşlarımızla, kendi parti teşkilatımızda bulunan arkadaşlar arasında hiçbir fark yok” dedi.
 
Siyasette ufak tefek anlaşmazlıkların olduğunu söyleyen Şahin, “Birbirimize her zaman objektif davranalım. Herkes yanlış yaptığımızda eleştirecek ama doğru yapılan şeyleri de alkışlayalım” diye konuştu.
 
“Buradan gelecek önerilere her zaman açığız” diyen Şahin, “Bana her zaman ulaşabilirsiniz. Ben sizin, her türlü telkin ve isteklerinize açığım. Ayrıca, kalbim ve gönlüm de sizlere açık. Bunu söylemek için buraya geldim. Sizlerin taleplerini almak ve onların takipçisi olmak, benim asli görevim” şeklinde konuştu.
 
MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar ise, “Ben, bu memlekete bir an önce hizmet gelmesini istiyorum” diyerek, “Çankırı için hep beraber ne yapabiliriz, bunu düşünmek lazım. Problemler konusunda herkes hemfikir ama icraat konusuna gelince kimse elini taşın altına koymuyor” ifadelerini kullandı.
 
Doğar, daha sonra, yapılacak Hükümet konağı konusunda Şahin’e düşüncelerini söyleyerek, hükümet konağının Kırkevler mevkiine yapılmasının doğru olmadığını kaydetti. Şahin ise, yapılacak olan konağın çok büyük olacağını belirterek, “25 dönümlük bir valilik yapacağız. Çankırı merkezde 7 dönümden büyük bir arazi yok” dedi. Belediye İş Merkezi'nin ve Yunus AVM’nin yerinin de yanlış olduğunu dile getiren Şahin, “Ben devasa 2 büyük binanın merkeze dikilmesine karşıydım. Yunus AVM’nin yerinin şimdiki otogarın olduğu yeri önermiştim ama burası oldu” şeklinde konuştu.
Şahin son olarak, İl Başkanına ve Merkez İlçe Başkanına yeni görevlerinde başarılar diledi.
 
chp-akp-idrissahin-ziyaret-sozcu-resim-051.jpg
 
"ÜSTÜ TEPE ALDI DERE"
MHP’deki ziyaretin ardından CHP İl Başkanlığına geçen Milletvekili İdris Şahin, burada İl Başkanı Fikret Tatlıcı ve CHP yönetimiyle görüştü. Yerelden olmanın faydalarını gördüklerini söyleyen Şahin, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
CHP İl Başkanı Fikret Tatlıcı ise, herkesin Çankırı’ya hizmet etmek arzusunda olduğunu kaydederek, “Biz muhalefetiz. Yapıcı eleştiriler her zaman olmalı ve bunlar olumlu karşılanmalı. Biz kimsenin şahsına hakaret edip, onur kırıcı bir eleştiride bulunmuyoruz. Bu memlekete hizmet eden herkesten Allah razı olsun” dedi.
 
Yapılacak olan hükümet konağının Kırkevler’e olmaması gerektiğini söyleyen Tatlıcı, “Yapılan halk oylamasında vatandaşlarımızın sadece yüzde 28’i Kırkevler’i istemiş. Yapılacak olan yerin üstü tepe, altı dere. Hükümet konağımız oraya giderse, memleketimize gerçekten çok yazık olacak” ifadelerini kullandı.
 
Tatlıcı, Çankırı’nın yeşil alanlara ve bir meydana ihtiyacı olduğunu belirterek, bu konudaki düşüncelerini milletvekili Şahin’le paylaştı. Şahin, hükümet konağı yapıldıktan sonra orasının yıkılacağını ve onun yerine herhangi bir binanın yapılmayacağını dile getirdi.
 
Şahin son olarak, “Gördüğümüz eksiklikleri birbirimizle paylaşacağız ve bunları gidermek için hep birlikte çalışacağız. Eksiklikler hepimizin eksikliği, güzellikler hepimizin güzelliği” dedi ve ziyaretini tamamladı. (Kaynak: karatekin gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler