Şehiriçi temizlikte Belediye sınıfta kaldı.

Şehiriçi temizlikte Belediye sınıfta kaldı.

Çankırı'ya dışarıdan gelenlerin ilk dikkat ettiği şehiriçi temizliği. Bu konuda belediye yönetimi ortaya koyduğu icraatiyle sınıfta kaldığını bir kez daha gösterdi.

İstanbul Yardımsevenler Derneği Çankırı'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Kalabalık bir grupla Çankırı'nın tarihi ve turistik yerlerini gezen dernek üyeleri özellikle tuz mağarası, Buğday Pazarı Medresesi ve Taşmescid’i çok beğendiklerini dile getirirken şehrin temizliği konusunda da eleştirilerini aktardılar.

Tarihi ve turistik yerlerin görülmeye değer olduğunu fakat özellikle tuz mağarası yolunun mutlaka iyileştirilmesi gerektiği vurgulanırken, şehrin temizliğinin çok kötü olduğu ve belediyenin çevre temizliği konusunda daha aktif olması gerektiği vurgulandı.
 
23 NİSAN'DA KOLTUKLARA OTURAN
ÇOCUKLAR DA AYNI KONUYA DİKKAT ÇEKMİŞTİ
 
Şehir merkezinin çevre temizliği sadece ilimizi ziyaret eden misafirleri değil 23 Nisan’da makam koltuklarına oturan öğrencilerin de en önemli meselesi olmuş ve öğrenciler, temiz bir çevre ve daha çok kültürel ve sosyal alanların olması gerektiğini vurgulamışlardı. (Kaynak: Karatekin gazetesi)
 
Yardımsevenler Derneği üyeleri Çankırı'da bir gece konakladıktan sonra Çorum'a geçtiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler