Sevgi Aslan cinayetinde 8.5 yıl sonra flaş gelişme!

Sevgi Aslan cinayetinde 8.5 yıl sonra flaş gelişme!

Yaklaşık 8 yıl 5 ay önce Keçiören'de işlenen ve bugüne kadar katili bulunmayan Sevgi Aslan cinayetiyle ilgili flaş gelişme yaşandı.

25 Ocak 2010 tarihinde Keçiören'de yaşadığı evde 18 yerinden bıçaklanarak vahşice öldürülen Sevgi Aslan cinayeti ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

ATV'de Müge Anlı'nın verdiği bilgiye göre; 21 Şubat 2018 tarihinde Sevgi Aslan'ın ailesi tarafından savcılığa yapılan şikayet sonrası yaşanan gelişme ile birlikte soruşturmayı yürüten savcılık hazırladığı iddianamede Sevgi Aslan cinayetiyle ilgili olarak eşi Ömer Aslan'ı 'cinayet zanlısı' olarak gösterdi ve "kasten öldürme, canavarca öldürme suçunu işlediğini" iddia ederek tutuklanmasını talep etti.

İddianamenin kabulü ile birlikte ilk duruşma bugün saat 14.00'de Ankara Adliyesi'nde gerçekleştirilecek.

GELİŞMELER SONRASI YAŞANILANLAR
Ömer Aslan’ın kızı Sevilay Çalışkan babasından şüphelenmediğini, adaletin peşinde olduğunu dile getirdi. Gayet mutlu olduklarını, en ufak bir sıkıntıları olmadığını gördüğünü söyledi. Babası Ömer Aslan’ı suçlu bulanlar için “Şüpheleniyorlarsa neden o zaman şüphelenmediler” dedi.

Ömer Aslan'ın suçlandığı Sevgi Aslan cinayetinde 7 kişinin parmak izi bulundu
7 kişiye ait kanlı parmak izi bulunduğunu dile getiren Sevilay Çalışkan, babası suçluysa bu parmak izlerinin kimlere ait olduğunu soruyor.

Sevilay Çalışkan’ın teyzesi, yani Sevgi Aslan’ın kardeşi Ayşe Öztürk, Ömer Aslan’ın çok yalanlar söylediğini ve Sevgi Aslan ile tartışmalar yaşadığını söyleyerek iddialarda bulundu.

Ömer Aslan’ın oğlu da babasının suçlu olduğunu düşünmüyor
Sevgi Aslan’ın ve Ömer Aslan’ın oğlu Ramazan Aslan da annesinin ölümünde babasının suçu olmadığını düşünüyor.

kecioren-cinayet-omer-aslan-resim-06.jpg

İLGİLİ HABER
Sevgi Aslan cinayetinde flaş gelişme - TIKLA

SEVGİ ASLAN KİMDİR?
Çankırı’ya bağlı Yapraklı ilçesine bağlı Dereli bölgesindeki Çiçek Köyü muhtarlığına bağlı Kayapa mahallesinden (köyü) Ali Aslan’ın kızı, Mehmet Aslan’ın oğlu Ömer Aslan'ın eşi Sevgi Aslan’ın 25 Ocak’ta Ankara-Keçiören Çaldıran mahallesi Gözüpek sokaktaki evinin banyosunda 18 yerinden bıçaklanarak öldürülmesinden bu yana 8 yıl 5 ay geçmesine karşın olayın faili hala bulunamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler