Siyasilerin bayram mesajları

Siyasilerin bayram mesajları

Siyasi partilerin il başkanları Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesajlar yayımladılar.

Siyasi Partilerin il başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı nedeniyle mesajlar yayımladılar. Sözcü18 Haber Merkezi olarak, masamıza düşen mesajları geliş sırasına göre sizlere sunuyoruz.

fikret-tatlici-chp-resim-05.jpg

İLK MESAJ CHP İL BAŞKANI FİKRET TATLICI'DAN

"Bayramlar sosyal hayatımızın önemli günlerindendir. Hep birlikte, bu önemli günlerden Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar toplumda karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, hoşgörünün yaygınlaştığı, kırgınlık ve dargınlıkların yok edildiği, güzel ve hoş duyguların paylaşıldığı özel günlerdir.

Bayramların, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini Yüce Allah’tan dilerim.

Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik eder, sağlık, başarı, sevinç ve huzur dolu nice bayramlar dilerim."

Fikret TATLICI / CHP ÇANKIRI İL BAŞKANI

omer-uzun-saadet-resim-04.jpg

SAADET PARTİLİ İL BAŞKANI
ÖMER UZUN'UN MESAJI

“Bir ay boyunca sabır ve dayanıklılığın, fedakarlığın, merhametin, kısaca Allah için yaşamanın mükafatı olarak Cenabı Allah tarafından bize ihsan edilen Mübarek Ramazan Bayramınızı ve Asil milletimizin varoluşunu dünyaya kabul ettirmesinin önemli  adımlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum.

Yeryüzünde Huzur, Hak ve Adaletin hakim olduğu,kan,göz yaşı ve şiddetin, açlık ve sefaletin  son bulduğu, güzel günlere kavuşmamıza vesile olmasını Cenab-ı Hakk’dan dilerim."

Ömer UZUN / SP ÇANKIRI iL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler