Ticaret ve Sanayi Odası müdürleri ağırladı

Ticaret ve Sanayi Odası müdürleri ağırladı

Oda yönetimi başta Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü ile Ticaret İl Müdürünü ağırladı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'’nın 635 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak yeniden teşkilatlandırılması, 640 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın kurulması sonucu eski adı Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü olan birim, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü olmak üzere iki ayrı birime dönüştürüldü.

Bu kapsamda Gümrük ve Ticaret Bakanlığından gelen  Bakanlık Müşaviri Muhammed Taşar, Şube Müdürü Ramazan Erdoğdu, Uzman Kadir Coşkun, Ferhat Öztürk ve Ticaret il Müdürü Şükrü Karaaslan'dan oluşan heyet Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten yeni yapılanmanın ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenilerinde bulunup, Ticaret İl Müdürü Şükrü Karaaslan'a yeni görevinde başarılar diledi.

SANAYİ İL MÜDÜRÜ DE ODA'YI ZİYARET ETTİ

Öte yandan Çankırı'ya yeni atanan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Çankırı İl Müdürü Yusuf Möhür de Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Oda Başkanı Hayrettin Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fehmi Bölükbaşı, Arif Astarlıoğlu ve Yönetim Kurulu Sayman Üye Mahmut Uzunkaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Yusuf Möhür'e yeni görevlerinde başarılar dilediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler