Topuk Yaylası Çankırısporu bekliyor

Topuk Yaylası Çankırıspor'u bekliyor

Çankırıspor yeni sezon hazırlıklarını 9 Ağustos'tan itibaren Fenerbahçe'nen Topuk Yaylasındaki tesislerinde sürdürecek.

2012-2013 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Çankırıspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla Çankırı'da sürdürüyor.

Mavi-beyazlı ekip 9 Ağustos Perşembe günü Çankırı'dan hareket ederek 18 Ağustos'a kadar çalışmalarını sürdüreceği Fenerbahçe Spor Kulübüne ait Düzce - Kaynaşlı sınırları içerisindeki Topuk  Yaylasındaki tesislere gidecek.

BAŞKAN KARAALİ: SON YILLARIN EN İYİ KADROSUNU KURDUK

Çankırıspor'un transfer çalışmalarıyla birlikte lige hazırlık programının uygulandığı Çankırı'da takımın antrenmanı izleyen Başkan Sevda Karaali "Takıma kazandırdığımız yeni isimlerle birlikte yeni sezon hazırlıklarımız teknik kadromuzun nezaretinde devam ediyor. İzlediğim antrenman ve sonrasında futbolcularla birlikte tesislerimizde yaptığımız görüşmelerden fazlasıyla umutlu ayrıldım. Son yılların en iyi kadrosunu kurduğumuzu düşünüyorum. Lige hazırlık periyodumuzun ikinci aşaması Fenerbahçe Spor Kulübünün Kaynaşlı'daki Topuk Yaylasında devam edecek. Çankırıspor'a böylesi bir imkanı sağlayan Fenerbahçe Kulübü camiasına ve Başkan Aziz Yıldırım'a Çankırı adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Öte yandan yeni sezonda takım kaptanlığını Can Polat'ın üstleneceği öğrenildi.

TOPUK YAYLASI TESİSLERİ

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi sınırlarındaki Topuk Yaylası’nda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri 150 dönümden büyük bir arazi üzerinde ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa edildi. 

8 bin 091 metrekarelik inşaat alanı ile tamamı doğal ahşap malzemeden yapılan tesisin kullanım alanı, üzeri açık spor alanları ve bunlara bağlı ek tesislerle birlikte 8 bin 605 metrekareyi buluyor.
 
Tesiste 1 adet 68 X105 metre ebatlarında çim futbol sahası, 1 adet 40X60 metre ebatlarında çim antrenman sahası ve 40’ı dubleks toplam 80 oda bulunuyor.
 
Tesiste ayrıca otopark, 210 metrekarelik bir fitness merkezi, göle bakan 330 metrekarelik bir restoran, 160 metrekarelik çok amaçlı salon, Türk hamamı, buhar odası, sauna ve masaj odaları ile birlikte, yürüme ve koşu parkurları gibi bölümler de yer alıyor.
 
Tüm bunların yanı sıra sporcularımızın ve Düzce halkının alışveriş yapma zevkini de yaşamaları amacıyla 1 adet Fenerium mağazası da tesislerimizde yer alıyor.
 
cankiri-topukyaylasi-fenerbahce-sozcu-resim-082.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler