Turgay Başyayla'dan Çankırı'nın Belediye Başkanlarına selamlar (!)

Turgay Başyayla'dan Çankırı'nın Belediye Başkanlarına selamlar (!)

Çankırı'nın bağrından çıkarak ülkeye ismini kabul ettirmiş az sayıda sanatçıdan biri olan Turgay Başyayla, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 'festival' düzenleyen Belediye Başkanları'na 'selamlarını' (!) gönderdi.

Yaptığı TV programları, yurdun dört bir yanında gerçekleştirdiği konserler ile hem adından hem de sanatından söz ettirmeyi bilen, her daim doğduğu topraklar ile gurur duyan Çankırı'nın yetiştirdiği sanat dünyasının önde isimlerinden Turgay Başyayla, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Çankırı'nın özellikle 'festival' düzenleyen belediye başkanlarına (!) teşbihte hata olmayacaksa 'sağlam bir tokat' attı!

İsterseniz gelin önce sanatçı, sonrasında TV programcısı-sunucu Turgay Başyayla'nın paylaşımını okuyalım: (imla hataları kendisine aittir)

"Benim güzel memleketim...

Artık veda vakti geldi, uzunca bir süre aklımda fikrimde dilimde olmayacaksın!

Hemşerilerime can kurban; fakat çeyrek asırdır kendi işadamına, sporcusuna, sanatçısına, şairine, bilim insanlarına, akademisyenlerine, sunucusuna, hülasa değerlerine sahip çıkmayan vefasız yöneticilerden çok çekti yarenler diyarı!!!

Belediyecilik beton ormanları kurmak, kaldırım yapmak, dere ıslah etmek değildir sadece. Şehrin tarihini, ritmini, sosyal meselelerini, reflekslerini iyi anlayıp sosyal ve kültürel anlamda projeler yapmaktır. Ahi Evran ve Emir Karatekin'in diyarında diğer belediyelerle s.d.k yarışına girip pahalı sanatçı inadıyla milyonları çöpe atmak değildir!

Suç dosyası kabarık toplumun tiksindiği insanlar kadar bile değeri olmadı yarenler diyarında kendi evlatlarının! Ben kalbi Çankırı için atan bir hemşerinizim doğduğu günden itibaren ama benim gibi kalbi kırık hemşerilerim için yöneticilerimize tepki olarak 80 milyonun evladı olup, kabul ederlerse her zamanki gibi ülkem için ter dökmeye projeler yapmaya devam edeceğim! Şu an içinde bulunduğum ve yüzlerce kez yaşadığım hayal kırıklığım için yapacağım tek bir müracaat olurdu ama 2006'daki kütük taşıma yasası buna engel oluyor. Çeyrek asırdır yaşamadığım vefasızlık ve sorumsuzluk kalmadı yöneticilerden!!! Yasal olarak başaramam ama bir kenti baba ocağım da olsa kalbimden çıkarabilirim!

80 ilimizin yöneticileri başta olmak üzere bana bir kez bile vefasızlık yapmadıkları için bağrına bastıkları için kıymet verdikleri için teşekkür ederim!!!

(Kimse şu hataya girmesin! Ben konser bekleyen bir sanatçı olmadım olmam da. Belediye çalışanı kadar insanla şirketlerimizde başarılı işlere imza atıyoruz ve Ağustos-Eylül ayının tamamı çekim yada konserle dolmuş bir kardeşinizim!!!)

Hülasa mesele üzülerek söylüyorum genel manada senelerdir herkese her daim yapılan VEFASIZLIK!

Çok yakında bu yıl 3 Belediye başkanımızla gerçekleştirdiğimiz yazışmaları kamuoyu ile paylaşacağım! Tek ricam şudur; Varlığımda yokluğumda sizler için önemli değildi, dolayısı ile konsere ve TV programı çekimlerine davet etmezseniz sevinirim.

Siz de ben de çok mutlu oluruz emin olun sevgili yöneticilerim."

İşte o paylaşım:

turgay-instagram-resim-01.jpg

turgay-basyayla-instagram-resim-02.jpg

BİZE GÖRE BAŞYAYLA'NIN MESAJI
İREM DERİCİ'Yİ GETİREN HASAN SOPACI ve
HALUK LEVENT'İ GETİRECEK OLAN İSMAİL HAKKI ESEN'E !!!

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
49 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler