Vahap Yartaş, sevenlerini üzdü

Vahap Yartaş, sevenlerini üzdü

Çankırı sevdalısı hayırsever işadamı Vahap Yartaş'ın beklenmedik ölümü büyük üzüntü yarattı.

Çankırı insanının yakından tanıdığı, hayırsever işadamı ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş'ın beklenmedik şekilde ölümü başta ailesi olmak üzere sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.

Olayın sıcak saatlerinde duyduklarına inanamayan Çankırı insanı, ilerleyen saatlerde acı gerçeği kabullenmek zorunda kaldı.

VEDAT BEKİ'NİN İLK TEPKİSİ

Vahap Yartaş'ın ani ve beklenmedik şekilde ölümü ile ilgili haberi alan Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki "Son olarak pazartesi sabahı İstanbul-Ataşehir'de yaklaşık 1.5 saat süresince birlikteydik. Cumartesi akşamı da beyoğlu öğretmen evinde yaklaşık yarım saatlik bir beraberliğimiz oldu. Her iki görüşmemde de keyfinin kaçık olduğu ortadaydı. Ancak ne ben bir şey sordum ne kendisi bir cümle sarfetti. Tüm sohbetimiz Çankırı üzerineydi. Pazartesi saat 11.20'de pazar günü Çankırı'da Sarıyer karşılaşmasının oynanacağı Atatürk Stadında buluşmak üzere ayrıldık. 10 dakika sonra yine kendisine telefon açtım ve 2 dakikalık bir görüşme daha yaptık. Olayın üzerinden yaklaşık 15 saat geçmiş olmasına karşın hala olayın şokundayım. Çankırı sevdalısı güzel insan bugün aramızda yok... Kolay kolay da yerinin doldurulacağını düşünmüyorum. Sahip olduğu vizyon ve ufku ile birlikte, Çankırı için, Çankırı'ya katkı sağlayacak her projeye maddi-manevi destek olan, olma gayreti gösteren iyi bir insandı. Mekanı cennet olsun. Tanrım ailesine ve sevenlerine sabırlar versin." dedi.

VAHAP YARTAŞ İNTİHAR ETTİ - TIKLA

VALİ VAHDETTİN ÖZCAN'DAN TAZİYE MESAJI

"Çankırı ve Çankırılı'nın tanıtımına yönelik çeşitli etkinliklerde birlikte çalıştığımız İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı sayın Vahap Yartaş’ın ölüm haberiyle büyük üzüntü içindeyim.

Merhuma Allah’tan rahmet ve mağfiret, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Son olarak kendi köyü olan Atkaracalar İlçesi Demirli Köyünde keşkek yiyerek beraber olduğumuz rahmetli, yardımsever bir insan, Çankırı ve Çankırılı'yı seven ve onunla onur duyan bir kimliğe sahipti.
 
Çankırı’daki ve Çankırı dışındaki tüm Çankırılılar'ın başları sağolsun."
 
İZMİR ÇANKIRILILAR DERNEĞİ BAŞKANI
AVUKAT İBRAHİM YAYLA'NIN TAZİYE MESAJI
 
"İstanbul Çankırı Dernekler Birliği Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı, işadamı Vahap Yartaş Bey’in ölüm haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayız.
 
İnanmak istemediğimiz ancak gerçek olan bu haber tüm Çankırı camiasını derinden üzmüştür. Çankırı için yaptıkların unutulmayacak, hayallerin ise gerçekleştirilecektir, SEVGİLİ BAŞKAN.
 
Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı diler, Cenab-ı ALLAH’tan sabır niyaz ederiz.
 
Mekanın Cennet Olsun DEĞERLİ BAŞKAN.
 
İzmir Çankırılılar Derneği Adına,
Yönetim Kurulu Başkanı
Av. İbrahim YAYLA"
 
OLAY SOSYAL MEDYADA PATLADI
ÇANDEF Başkanı hayırsever işadamı Vahap Yartaş'ın ani ölümü, Çankırı insanının yoğun olarak kullandığı sosyal medya araçlarından Facebook'da büyük yankı uyandırdı.
 
Facebook sayfalarında açılan başlıklar altında yaşamını yitiren Vahap Yartaş'la ilgili olumlu düşünceler ardı ardına sıralanırken, Çankırı insanı kurduğu cümlelerde sevgisini dile getirmekten geri durmadı.
 
AK PARTİ ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
ŞEVKET KOÇ'UN TAZİYE MESAJI
 
"Çankırı aşığı, dostum, ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş beyin vefatını teessürle öğrendim. Mesai mefhumu tanımaksızın Çankırı için her platformda çaba sarfeden kıymetli dostumuzu Rabbim cennetle müjdelesin, ruhlarımızı, hatalarımızı, dualarımızla affetsin. Dualarımızı kabul eylesin. Mekânımızı cennetle müjdelesin. Yüce Allah'tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler