Vali Özcan Çerkeş’te incelemelerde bulundu

Vali Özcan Çerkeş’te incelemelerde bulundu

Vahdettin Özcan bu kez Çerkeş'teydi...

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çerkeş Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Binası, inşaatı devam eden Anaokulu ve Çerkeş Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Çerkeş’te hizmete yeni sunulan SGK binasına giden Vali Özcan, hizmet binasını gezdi ve çalışanlar ile sohbet etti. SGK Şube Müdürü Mustafa Yılmaz tarafından bina ve çalışanlar hakkında Vali Özcan’a bilgi sunuldu.
 
Buradan Çerkeş’te inşaatı devam eden Anaokuluna giden Vali Özcan, yoldan karşılaştığı öğrenciler ile de sohbet etti ve şeker dağıttı. Anaokulu inşaatının durumu hakkında bilgi alan Vali Özcan, inşaatın en kısa sürede bitirilmesi için talimat verdi.
 
Daha sonra Çerkeş Devlet Hastanesine giden Vali Özcan’ı, Başhekim Özkan Aydeniz ve Hastane Müdürü Engin Taş karşıladı. Vali Özcan, 30 yataklı yeni Devlet Hastanesinin inşaatı hakkında bilgi aldıktan sonra Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret etti. Hastalarla sohbet ederek, acil şifalar diledi.
 
İncelemelerde Vali Özcan’a, Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Çakır ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bülent Yeğin eşlik etti.
 
valiozcan-sukrutarhan-cerkessanayi-sozcu-resim-1111.jpg
 
YATIRIM KURULUŞLARINA
PROJE ÇAĞRISINDA BULUNDU
 
Vali Özcan Çerkeş inceleme gezilerinde Yıldızlar PVC, Dülger Mobilya ve Altın-İş Mobilya tesislerini ziyaret etti.
 
Yıldızlar PVC yetkilisi Baki Aksoy ile görüşen ve üretim bölümünü gezen Vali Özcan, daha sonra Dülger Mobilya’ya geçti. Tesis sahibi Necdet Dülger iki bin metrekarelik bir alanda kontrplak ürettiklerini söyledi. Buradan Altın-iş Mobilya fabrikasına geçen Vali Özcan, fabrika sahibi Cafer Güneş’ten fabrika ile ilgili bilgiler aldı. Güneş, membran kapak imalatı, pervaz ve piramit üretimi yaptıklarını belirtti.
 
Vali Özcan, firmaları çalışmaları nedeniyle tebrik ederek, işlerini geliştirmeleri için Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı desteklerinden faydalanmaları konusunda çağrıda bulundu. 8 Şubat’ta sona erecek başvurular için bir an önce proje hazırlamaya başlamalarını belirten Vali Özcan, çok sayıda proje içerisinden en kaliteli projelerin seçileceğini ve proje hazırlamalarını konusunda Yatırım Destek Ofislerinden destek alabileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler