Vali Özcandan bir gözdağı daha!

Vali Özcan'dan bir 'gözdağı' daha!

Vahdettin Özcan bu kez 'siyaset yapan bürokratları' uyardı...

Vali Vahdettin Özcan, 2014 Mart ayında yapılacak seçimler öncesinde kamu görevlilerine uyarılarda bulundu. Siyaset yapmak isteyen kamu görevlilerinin istifa ederek bunu yapabileceklerini dile getiren Özcan, “Aksi taktirde kimsenin gözünün yaşına bakmam, haberiniz olsun” dedi.
 
Vali Vahdettin Özcan’dan, kamu görevlilerine, yaklaşan seçimler öncesinde istifa etmeden siyaset yapmamaları noktasında uyarı geldi. Kendilerinin bir kamu hizmeti verdiğini ifade eden Özcan, “Bizlerin hiçbir siyasi partiyle bağı olamaz” diye konuştu.
 
“Biz maaşlarımızı kamuya hizmet ettiğimiz için alıyoruz” diyen Özcan, “O bakımdan herkesin bu bilinçte olması gerekiyor. Bizler kamu görevlisiyiz ve kamuya hizmet ettiğimiz için maaş alıyoruz. Bizler iş ve işlemlerimizde parti ayrımı yapamayız” ifadelerini kullandı.
 
Özcan, siyaset yapmak isteyen kamu görevlilerin istifa etmesi gerektiğini söyleyerek, “Siyaset yapmak isteyen kamu görevlisi varsa en geç 1 Aralık’a kadar istifa etsin. İstifa etmeden siyaset yapanların gözünün yaşına bakmam. Daha önceden bazı arkadaşları bu konuda uyarmıştım, yine uyarıyorum. Bunları tehdit amaçlı değil, bilgilendirmek için söylüyorum” dedi. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler