Vali Özcandan Çankırıspora yemek

Vali Özcan'dan Çankırıspor'a yemek

Vali Özcan, Kahramanmaraşspor maçı öncesi takıma Çankırıevi'nde moral yemeği verdi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırıspor takımı yönetim ve oyuncu kadrosu ile Çankırı Evi’nde bir araya geldi.

Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çıbık, Kulüp Başkanı Sevda Karaali, Teknik Direktör Hakan Yılmaz, yönetici ve sporcuların tamamının katıldığı buluşmada Vali Özcan, spora ve sporcuya önem verdiğini, kendisinin de Güreş İhtisas Spor Kulübünde As Başkan olarak spora destek vermeye devam ettiğini belirtti.
 
Vali Özcan,” Çankırıspor’un geçtiğimiz sezon deplasman hariç tüm maçlarını izledim. Bu sezonda da sizleri izlemeye devam edeceğim. Sezonun ilk maçı galibiyetle sonuçlandı. Bu hafta Kahramanmaraşspor ile oynanacak müsabakayı ve daha sonraki müsabakalarınızı da izleyeceğim. Yeni sezonda Çankırıspor’a başarılar diliyorum” diyerek, hem sporculara başarılar diledi hem de Çankırıspor ile zaman zaman bir araya gelmek istediklerini belirtti.
 
Teknik Direktör Hakan Yılmaz, “Çankırıspor’a verdiğiniz önem sporcularımızı son derece mutlu etmiştir. Sizlerle bir arada olmak, desteğinizi hissetmek bizim için çok önemlidir. Bizimle birlikte olduğunuz için sporcularımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Hep birlikte yenilen Çankırı Takım yemeği sonrası fotoğraf çektirilerek buluşma sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler