Vekillerin ortak talebi var

Vekillerin "ortak talebi" var

Şahin ve Filiz düzenledikleri basın toplantısında geçen iki aylık süreyi değerlendirdi.

Çankırı AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin cumartesi günü İl binasında bir basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının karşısına geçti.

Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu’nun katılmadığı toplantıya, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, İl 2. Başkanı Erdal Yıldız ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Boz katıldılar.

2 ayda bir kez Çankırı yerel basınıyla buluşup değerlendirme yapacağının altını çizen İdris Şahin, “Amacımız kolektif bir şuurla hareket edip, Çankırı’ya daha iyi hizmet ulaşmasını sağlamaktır” dedi.

Son günlerde artan terör olaylarının kendilerini üzdüğünü ifade eden Şahin, “PKK terör örgütü, artık son aşamasına gelmiş, adeta şaşkına uğramıştır. KCK, PKK’yı silahlı kuvvetleri gibi kullanan bir güçtür, ama bunlar onların son çırpınışlarını gösteriyor” dedi. Çankırı’da düzenlenen terör aleyhindeki mitinglerin kalabalık olduğuna dikkat çeken Şahin, bu durumdan memnun olduğunu söyledi.

sahin-cankiri-toplanti-resim-07.jpg

KIZILCAHAMAM KAMPINDA ÇANKIRI KONUŞULDU

Çankırı’da yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler veren Şahin, Ak Parti’nin Kızılcahamam kampında Çankırı’nın sorunlarını en iyi şekilde ifade ettiklerini ve gerekli çalışmaların yapılmasını istediklerini kaydetti.

30 YILDIR YAŞANMAMIŞ ÖĞRENCİ OLAYLARI GERÇEKLEŞİYOR

Karatekin Üniversitesi’nde yaşanan olaylara da değinen Şahin, “Çankırı’nın demografik yapısı değişiyor. Son 30 yıldır yaşanmamış öğrenci olayları gerçekleşiyor. Çankırı’nın Ankara’ya yakın olması, üniversite şehri olması için bir avantajdır” dedi.

Koyunbaba ve Hamzalı projeleri hakkında bilgiler veren Şahin, önümüzdeki günlerde 128 milyonluk projenin temel atma töreninin yapılacağını ve Acıçay’dan Ballıca’ya kadar olan bölümde çeşitli güzelleştirme çalışmaları yapılacağını kaydetti.

filiz-sahin-kizilcahamam-resim-04.jpg

FİLİZ: 3 PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YERİNE BİRER ŞOVMEN SEÇTİ

Daha sonra konuşan AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, yaşanan terör olayları üzerinden muhalefete yüklendi. Mecliste AK Parti dışında kalan 3 partinin grup başkanvekili yerine birer şovmen seçtiklerini söyleyen Filiz, “Bunlar siyasi şov yapıyorlar. Milli meseleleri sabote edenler var. Ben terörün kısa sürede biteceğine inanıyorum” dedi.

Ak Parti’nin Kızılcahamam kampında risk alarak Başbakan’dan çeşitli taleplerde bulunduğunu söyleyen Filiz, “Çankırı, kampta bütün illerin göbeğine yerleşti. Orada sadece Çankırı konuşuldu. Şimdi Çankırı’ya bir organize sanayi bölgesi düşünüyoruz. Organize sanayi kurulabilmesi için %75’lik bir doluluk var. Bu konu hakkında vali ve belediye başkanının çeşitli çalışmaları devam ediyor. İnşallah Çankırı’yı bir sanayi bölgesine kavuşturacağız” dedi.

Toplantının sonunda Çankırılılar'dan özel bir isteklerinin olduğunu belirten AK Partili vekiller, Çankırı’ya gelen öğrencilerin ekonomik bir fayda gibi görülmemesini ve Çankırı’nın kendi evladı gibi bağrına basması gerektiğini kaydettiler.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler