Yavuz Filiz: Yerel siyasette gençlerin önü açılmalı

Yavuz Filiz: Yerel siyasette gençlerin önü açılmalı

Çankırı'nın evladı, başarılı iş insanı Yavuz Filiz, Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Siyaset sahnesinde genç isimlere daha fazla yer açılması hem Çankırı'mız için hem de ülkemiz için çok daha güzel işlerin çıkmasına vesile olacak" dedi.

ÇANKIRI'nın evladı, başarılı genç iş insanlarından Yavuz Filiz Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "İş dünyasında nasıl ki genç kuşak başarılı işlere imza atıyorsa, siyasette de görev alacak isimlerin ağırlıklı olarak gençlerden oluşması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılını kutladığımız şu günlerde devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi gençlere emanet ettiğine dikkat çeken iş insanı Yavuz Filiz; "Büyük Atatürk kurduğu cumhuriyetin teminatı olarak biz gençleri görmüş ve 'Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir özgürlüğünün en değerli simgesi olacaksınız. Ey yükselen yeni kuşak! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz!' diyerek akılcı yolu net olarak Türk toplumuna ve biz gençlere göstermiştir" dedi.

İş insanı Yavuz Filiz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ulu Önderimizin işaret ettiği yolda ilerleyeceksek, başta mevcut siyasi partilerimizin de gerek teşkilat yapıları gerekse yapılacak seçimlerde gösterecekleri 'adaylar'ın da genç kuşağa hitabeden, gençleri anlayabilen ve başta ülke sorunları olmak üzere yerel problemleri çözebilecek, ihtiyaçları karşılayabilecek gençlerden tespit edilmeli. Siyasi partilerimizin genel merkezleri; Hanelerinde 'dede' olmuş, bilgisayar kullanmasını bilmeyen, e-mail hesabı olmayan isimleri Çankırı gibi şehirlerde belediye başkan adayı, belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği gibi görevlere aday göstermemeli. Bu vesileyle siyaset sahnesinde genç isimlere daha fazla yer açılması hem Çankırı'mız için hem de ülkemiz için çok daha güzel işlerin çıkmasına vesile olacak"

"BU TOPRAKLARDA YAŞAMAYA, BU TOPRAKLAR İÇİN TER AKITMAYA DÜN OLDUĞU GİBİ YARIN DA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ"

Genç ve başarılı iş insanı Yavuz Filiz, iş dünyasının acımasızlığı içerisinde ayakta kalmanın ve de başarıya ulaşmanın formülleri arasında 'işe yoğunlaşma', 'çağı takip etme ve yakalama', 'zamanı olabildiğince pozitif değerlendirme' gibi 'olmazsa olmaz' kuralların geçerli olduğuna dikkat çekerek; "Bütün bu süreci yaşarken bazı dostlarımızın Çankırı'yı ihmal ettiğimizi, Çankırı'dan ayrılmayı düşündüğümüzü belirten düşüncelere kapıldıklarını görmek beni üzüyor... Benim ve ailemin Çankırı'dan kopmamızı bekleyenlere net cevabım; Gereksiz hayallere kapılmayınız! Babam Kamil Filiz ve ben Yavuz Filiz olarak açık ve net olarak ifade edeyim ki; İşimizle, ticaretimizle, evimizle-barkımızla ve de en önemlisi Çankırı hayallerimizle birlikte bu topraklarda yaşamaya, bu topraklar için ter akıtmaya dün olduğu gibi yarın da hız kesmeden devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler