Yeniden Refah'ın Çankırı adayı: Selman Müjdeci

Yeniden Refah'ın Çankırı adayı: Selman Müjdeci

Çankırı kamuoyunda merakla beklenen "Yeniden Refah Partisi'nin adayı kim olacak?" sorusu yanıt buldu. Yeniden Refah Partisi Çankırı Belediye Başkan adayı, İl Başkanı yüksek mimar Selman Müjdeci olarak açıklandı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaşık 40 gün kala siyasi partilerin belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor.

AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin Çankırı Belediye Başkan Adaylarını açıklamasının ardından Yeniden Refah Partisi de Çankırı Belediye Başkan Adayını açıkladı. Yeniden Refah Parti’sinin Çankırı Belediye Başkan adayı Yüksek Mimar Selman Müjdeci oldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Çankırı İl Başkanı Selman Müjdeci’yi Çankırı Belediye Başkan Adayı olarak duyurdu. Erbakan, paylaşımında, "Çankırı Belediye Başkan Adayımız Yüksek Mimar Selman Müjdeci oldu. Başkanımızı tebrik ediyor, hayırlı hizmetler ve muvaffakiyetler diliyoruz." İfadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi Çankırı Belediye Başkan Adayı Selma Müjdeci ise yaptığı paylaşımda, "Çankırı Ahlaklı Belediyecilik ile tanışacak! Haydi Bismillah!" dedi.

SELMAN MÜJDECİ KİMDİR?

Selman Müjdeci; 29.01.1990 yılında doğdu. İlkokulu Tüney İlkokulunda okudu. Orta Okulu İlker Tuncay İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Kastamonu Fen Lisesi’nde mezun oldu. İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık bölümünden tam burslu olarak 2012 yılında mezun oldu. Konya Selçuk Üniversitesi’nde TOKİ ve Kentsel Dönüşüm konuları üzerine Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Yeniyüzyıl üniversitesi 4. Sınıf Hukuk öğrencisi. 2012 yılından beri Müjdeci İnşaat & Mimarlık firmasında mimari proje ve inşaat sektöründe hizmet vermekte.

Kardelen İnşaat Mimarlık kurucu ortağı olarak 10 yıl hizmet verdi. 2018-2022 yılları arasında Çankırı Ticaret Ve Sanayi Odası İnşaat Komitesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2019 yılında Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu üyesi oldu. 2019 yılından Temmuz 2023 yılına kadar sırasıyla Ar-Ge, Eğitim ve Teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevlerini yürüttü. 27 Temmuz 2023 yılından beri Yeniden Refah Partisi Çankırı İl Başkanı olarak görev yapıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler