Yılmaz: Kazanmak için sahaya çıkacağız

Yılmaz: Kazanmak için sahaya çıkacağız

Çankırı Belediyespor, pazar günü Başkent'te

karşılaşacağı Bugsaş maçına tam kadro hazır.

Ligin ilk haftasında yaşadığı "lisans" krizini geride bırakarak pazar günü Ankara'da Yenikent Asaş stadında Bugsaş Spor ile karşılaşacak olan mavi - beyazlı takımın Teknik Direktörü Hakan Yılmaz "İlk hafta yaşadığımız olumsuzluklar geride kaldı. Futbolcularımın maç ile ilgili motivasyonları en üst noktada. Rakibimizin büyüklüğü bizim için hiç önemli değil" dedi.

Takım kadrosunda herhangi bir eksikliğin bulunmadığını belirten Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugsaşspor'un ligden ihraç edilen Ankaraspor kadrosu ile oluşturulduğu sporseverlerce malum. Karşımızda BankAsya ligi bir takım olmasına karşın bizim bunları düşünerek strateji belirlemeyeceğimizin bilinmesini isterim. Biz sahaya çıkarak oluşturmaya çalıştığımız şablon üzerinden futbolumuzu oynarken kazanmayı da öncelikli olarak düşüneceğiz. Oluşturduğumuz takımımız da bunu gerçekleştirecek güçte. Taraftarımızın da desteği ile Başkent'ten güzel bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum."

Çankırı Belediyespor yarın öğleden sonra Çankırı'dan Başkent'e hareket edecek ve geceyi Söğütözü Ramada Otelde  geçirdikten sonra pazar günü maçın oynanacağı Yenikent Asaş Stadında saat 16.00'da Bugsaş Spor ile karşılaşacak.

MAÇIN HAKEMLERİ
Pazar günü oynanacak olan maçın orta hakemi Şanlıurfa bölgesinden Ekrem Gerginci. Yardımcıları yine aynı bölgeden Mehmet Uğur Alptekin ve Halil Çağlayan. Maçın 4. hakemi ise Muhammet Çekin. Maçın TFF temsilcisi Cemalettin Yazıcı, gözlemcisi ise Faruk Oyar.

PRİMLER BELLİ OLDU
Öte yandan sezon süresince uygulanacak prim sistemi de belli oldu. Belirlenen sisteme göre içeride ve deplasmandaki galibiyetlere bin tl, deplasman beraberliğine 800 tl prim verilirken, iç sahadaki yenilgilere de bin tl ceza verilecek. İç sahadaki beraberlik prim harici tutuldu.

GRUPTA HAFTANIN MAÇLARI
5 Eylül Pazar:

15.30 Sarıyer-Adıyamanspor (Bayrampaşa Çetin Emeç)
16.00 Bozüyükspor-Beypazarı Şekerspor (Bozüyük İlçe)
16.00 Alanyaspor-Çorumspor (Alanya Milli Egemenlik)
16.00 Akçaabat Sebatspor-Bandırmaspor (Akçaabat Fatih)
16.00 Turgutluspor-İskenderun Demir Çelikspor (Turgutlu 7 Eylül)
16.00 Hacettepe-Körfezspor (Cebeci İnönü)
20.30 Yeni Malatyaspor-Mardinspor (Malatya İnönü)
20.30 Göztepe-Gebzespor (İzmir Alsancak)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler