Eldivan İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden 'torpilli' öğretmen görevlendirmesi

Eldivan İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden 'torpilli' öğretmen görevlendirmesi

Çankırı'nın Eldivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaan Küçük tarafından yapılan 'ek ders ücretli' öğretmen görevlendirilmesi şaşkınlık yarattı! Öğretmen'in Müdür Küçük ile 'akrabalık' bağının da olduğu iddiası tepkilerin daha da artmasına neden oldu.

ÇANKIRI'nın Eldivan ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaan Küçük tarafından onaylanarak 'ek ders ücretli' öğretmen kadrosundan Şehit Üsteğmen Yılmaz Gülhan Ortaokulu'na 'özel eğitim öğretmeni' olarak işe başlatılan G.G'nin Milli Eğitim Bakanlığı'nın talep ettiği şartlara uygun bir aday olmadığı iddiası gündeme düştü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü koltuğunda oturan Hasan Kaan Küçük'ün 'tartışmalı' görev süreci içerisinde gerçekleştirdiği son icraatinde; 'ek ders ücretli' kadrosu ile 'öğretmen' olarak işe başlatılan G.G'nin sahip olduğu 'sertifika'nın internetten alındığı ve bu sertifikanın MEB tarafından kabul edilmesinin mümkün olmadığı gibi yine adı geçen öğretmenin 'pedogojik formasyon' sahibi olmaması nedeniyle verilen görevi yerine getirmesinin mümkün olmayacağı iddia ediliyor.

ATANAN ÖĞRETMEN G.G, MÜDÜR KÜÇÜK'LE AKRABA MI?

Şehit Üsteğmen Yılmaz Gülhan Ortaokulu'nda 'ek ders ücretli' öğretmen G.G'nin Eldivan eski belediye başkanlarından birinin gelini olduğu belirtilirken ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kaan Küçük ile de 'akrabalık' ilişkisi nedeniyle böylesi usulsüz bir 'atama'nın gerçekleştirildiği konuşulmakta.

'ÖZEL EĞİTİM'DE 'TENEFFÜS' UYGULAMASI!

Öte yandan Eldivan'da MEB'e bağlı 'özel eğitim' verilen okulda öğrencilere 'teneffüs' uygulaması yapıldığı da haber merkezimize gelen bilgiler arasında. İsminin açıklanmasını istemeyen bir öğrenci velisinin iddiasına göre oğlunun 'özel eğitim' aldığı okulda görevli öğretmenlerin sürekli kahve-sigara-kahvaltı molaları verdiklerini ve bu molalar sırasında sınıflarda 'akıllı tahta'nın açılıp çocukların yalnız bırakıldığı da iddia olarak masamızda yerini almış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler