Arif Çayır'dan Ilgaz'a doğalgaz müjdesi

Arif Çayır'dan Ilgaz'a doğalgaz müjdesi

Ilgaz'da belediyenin 3'üncüsünü düzenlediği geleneksel iftar organizasyonuna yaklaşık beş bin kişi katıldı.

Ilgaz Belediye Başkanlığı'nın organize ettiği iftar programı yogun bir katılımla cumartesi akşamı gerçekleştirildi.. Programda konuşan Belediye Başkanı Arif Çayır, Ilgaz’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmek için çalıştıklarını gece gündüz-mesai saati gözetmeden kıymetli hemşerilerimize hizmet için yarıştıklarını, tüm enerjisini Ilgaz insanından alarak ileriye atıldığını belirtti.
 
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezan ile 5 bin kişi ile birlikte oruçlar açıldı. Başkan Çayır, misafirlerini tek tek ziyaret ederek teşekkür etti. 
 
Yemeğin ardından Ilgazlılar Ramazana özel ezgiler ile Grup Yaren ekibiyle hoşça vakit geçirirken, çocuklar da Belediye Başkanlığımızın hazırladığı özel Ramazan programı ile (Hacivat-Karagöz, Meddah Gösterileri, Pamuk Şeker İkramı ve Osmanlı Şerbeti İkramı) eğlendiler. 
 
Programda konuşan Başkan Çayır, Ilgaz’ı birlik beraberlik içerisinde daha ileri noktaya götürmek için çalıştıklarını anlatırken, siyasi ayrım yapmadan halkın her kesimine kulak verdiklerini ve hep birlik içerisinde büyüdüklerine vurgu yaptı. 
 
Ilgaz’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Çayır, “Biz birlik beraberlik içerisinde gece gündüz demeden Ilgaz’ımız için çalışıyoruz. Yaptığımız her işte, gerçekleştirdiğimiz her projede, Ilgaz’ı bir adım ileriye taşıyan her adımda birlik ve beraberliğimizin gücü var. Biz bir olursak, daha iri ve daha diri oluruz. Ardımızda sizin gibi güzel, ağzı dualı insanlarımız oldukça kimse bizi yenemez. Bizim yapacak çok işimiz var. Şimdiden Ramazan-ı Şerifinizi ve Mübarek Kandilinizi kutluyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağolun varolun.” dedi. 
 
Ilgaz’da önemli gelişmeler yaşandığına vurgu yapan Çayır, Ilgaz’da doğalgaz çalışmalarının başlayacağını Ilgaz halkının çifte bayram yaparak doğalgaz için ilk kazığın bayramdan sonra vurulacağı müjdesini verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler