Başkan Dinç ruh sağlığını kontrol ettirmeli

"Başkan Dinç ruh sağlığını kontrol ettirmeli"

MHP İl Başkanı düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkanı İrfan Dinç'i takındığı tutumdan dolayı eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanı Ali Acıbunar, dün düzenlediği basın toplantısında Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e ateş püskürdü.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in TOKİ üzerinden MHP’ye yüklendiğini ifade eden Başkan Acıbunar, "Biz TOKİ’ye karşı çıkmadık" dedi. Belediye Başkanı Dinç’in girdiği her ortamda "Tüm engellemelere rağmen" ifadesini kullandığına dikkat çeken MHP İl Başkanı Acıbunar, "TOKİ konusunda MHP olarak biz evet verdik, bunun belgesini basınla da paylaştık. Buna rağmen başkan hala bizi hedef gösteriyor. Anlatıyoruz, ama anlamak istemiyor. Biz halkın mağdur edilmemesini istedik ve bizim muhalefetimiz sayesinde halkımız üç konuda kazanım sağladı" dedi.

Belediye Başkanı Dinç’in ifadelerinin çeliştiğini belirten Acıbunar, "Başkanın tüm konularda olduğu gibi bu konuda da büyük çelişkileri var ama bizim sesimiz 4 duvar arasında kalıyor, çok fazla çıkmıyor. Başkana ruh sağlığını kontrol ettirmesini tavsiye ediyorum. Bir öyle konuşuyor, bir böyle. Biz artık bıktık" dedi.

Şehir merkezindeki parkların bakımsız haline de değinen Acıbunar, "Alparslan Türkeş Parkı ismi yüzünden bakımsız halde duruyor. Şehit Hakan Kandemir Parkı’nın durumu da ortada. Hala çıkıp ben gazi çocuğuyum diyor." dedi.

"HEP SEÇİLMİŞ OLMAYI İSTEMİŞTİK"

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanı Ali Acıbunar yaptığı açıklamada 17 Mart Cumartesi günü yapılacak olan MHP Çankırı İl Kongresinde il başkanlığına da aday olduğunu açıkladı.

13 Kasım 2010 tarihinden bu yana il başkanı olarak görev yaptığını belirten Acıbunar, "13 Kasım’dan bu yana sizlerin huzurundayız. Sizlerle iyi kötü günlerde beraber olduk. Bundan böyle de aynı azim ve şevkle yolumuza devam edeceğiz. Biliyorsunuz ki, biz atama bir yönetimiz ve hep seçilmiş olmayı istedik, ama biz bu onurlu görevi alırken bunların da farkındaydık” dedi.

MHP’nin politikasını kendine yaşam tarzı olarak seçtiğini belirten Acıbunar, “Görevimizi bu güne kadar elimizden geldiği ölçüde başarıyla yürütmeye çalıştık. Bu hareketi bir görev olarak değil, yaşam tarzımız olarak benimsedik. Kendime yaşam tarzı olarak seçtiğim bu kutsal hareketin başkanlığına tekrar adayım. Bunun en iyi seçimini delegelerimizin yapacağını düşünüyor, il başkanı olarak partili partisiz herkesi 17 Mart'ta yapacağımız il kongremize bekliyorum’ dedi.

Delege oyu ile seçilmenin kendilerini daha güçlü kılacağını söyleyen Acıbunar, "Bu güne kadar yaptıklarımızın arkasındayız. Delegelerimiz uygun görüp bizi seçerse, kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Partimizi Çankırı’da eski günlerine döndürmek için çalışacağız’ ifadelerini kullandı.

YENİ VALİLİK BİNASININ KIRKEVLER'E
YAPILMASINA DA KARŞIYIZ

Öte yandan dünkü basın toplantısında MHP İl Başkanı Ali Acıbunar bir soru üzerine "Belediye Başkanı yeni imar revizyonu planında eski otogar bölgesini ‘yeşil alan’ olarak gösteriyor. Biz biliyoruz ki Belediye Başkanımızın her gösterdiği yeşil alanının daha sonra yeşil binalara dönüştüğü ortada. Bu yüzden eski otogar bölgesine yeni Hükümet Konağı yapılmasını uygun görüyoruz. Biz MHP olarak Kırkevler’deki Köy Hizmetleri’nin oradaki alana Hükümet Konağı yapılmasını da istemiyoruz. Yeni hükümet konağı ile ilgili olarak bizim önerimiz yönetim kurulumuzun müşterek kararı eski otogar binasının bulunduğu yerdir" dedi.

ACIBUNAR'DAN SÖZCÜ18'E

Adaylık açıklaması sonrası Sözcü18'e konuşan MHP İl Başkanı Ali Acıbunar "17 Mart'ta yapılacak kongremizin demokrasi şöleni içerisinde yaşanacağını dosta düşmana göstereceğiz. Muharrem Bey bizlerin abisidir. Bugün için iki adaylı bir kongre sürecine girdik. Hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler