Çankırı Lisesi'nde kaloriferler yandı, öğrenciler paltolardan kurtuldu!

Çankırı Lisesi'nde kaloriferler yandı, öğrenciler paltolardan kurtuldu!

"Çankırı Lisesi'nde öğrenciler sınıflarda palto-kaban ile eğitim görüyor! Neden acaba?" başlıklı haberimiz okul yönetimini harekete geçirdi ve kaloriferler yandı! İş bununla da kalmadı ve 'okul idaresi' öğrencilerin kabanlarını/paltolarını çıkarttırdı!

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin yaklaşık 48 saat önce bu sayfalardan yayınladığı "Çankırı Lisesi'nde öğrenciler sınıflarda palto-kaban ile eğitim görüyor! Neden acaba?" başlıklı haberde ortaya attığımız 'soru' karşılığını buldu ve Çankırı Lisesi yönetimi dün gün boyu kaloriferleri olabildiğince yaktı!

Kaloriferler yanınca okul içerisi ile 'derslikler' olması gereken (!) sıcaklığa kavuştu... İş bununla da kalmadı, okul idaresi öğrencilerin dersliklerde 'palto-kaban ya da mont' ile oturmalarını yasakladı! "Hayır ben kabanımla oturacağım" (!) diyerek üzerindeki kabanı çıkartmayan öğrencileri de 'zorla' istenilen şekilde ders görmeye 'zorunlu' kıldı.

cankiri-lisesi-resim-02222.jpg

HANİ KALORİFERLER YANIYORDU? DÜN OKULDA 'DOĞALGAZ' YERİNE 'TEZEK' Mİ YANDI DA DERSLİKLERİN HAVASI DEĞİŞTİ?

İki gün önceki haberimizi yayına hazırlarken kendisine ulaştığımız Çankırı Lisesi Müdürü Ahmet Yolcu, Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'ye "Okulda kaloriferler yanıyor! Öğrencilerimiz teneffüsten 'terli' döndükleri için sınıfta bu şekilde oturuyorlar" şeklinde savunma yapmıştı!

Bu savunmaya benzer başka bir savunma da Okul Aile Birliği Başkanı Ali Deneci'den gelmişti... İş bununla da kalmamış, "Benim oğlum-kızım aynı okulda! Okul sıcak! Size ne oluyor?", yok "Ben okul çalışanıyım... Okulumuz şöyle sıcak böyle sıcak" (!), yok "Ben öğrenciyim okul idaresinden memnunuz! Hakkımızda neden böyle kötü şeyler yazıyorsunuz?"... Bu ve benzer eleştirileri yaparak Sözcü18'i 'işgüzarlıkla', 'iş bilmezlikle' suçlamışlardı!

Sahi dün ne yaşandı Çankırı Lisesi'nde de; Okul içi ve derslikler teşbihte hata olmasın da 'hamam'a döndü?! Sadece 'hamam'a dönmedi! Okul idaresi dersliklerde palto-kaban ile oturan öğrencileri zorlama ile 'soydu' ve derslerde bu tür giysilerin giyilmesini yasakladı!

Yani, yanmayan doğalgaz yandı... Petekler 'el değilmez' hale geldi... Okul ısındı ve öğrenciler 'normal hayata' döndürüldü...

İlk haberin altına sözde 'yorum' yapan dondurmacılar! Sizlere naçizane tavsiyemiz 'bilmediğiniz işlere burnunuzu sokmayınız'... Hele hele Sözcü18'e 'ukalalık' taslamayınız...

Sözcü18'in vurduğu yerde 'gül' biter...

Meraklısına: Sırada Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ın öğrencilere hitabında verdiği ilginç 'mesaj' var! O haberde iyiden iyiye dağılacaksınız şimdiden hazırlıklı olunuz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler