Çankırı'da bu tabelanın hakkını kim verecek?

Çankırı'da bu tabelanın hakkını kim verecek?

Adres: Abdülhalik Renda Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi... Yaya kaldırımına (!) monte edilen tabelada; insanın gözünün içine baka baka "Yol boyunca park yapılmaz" uyarısı yazmasına karşın... Sorun 'kural koymak'la bitmiyor...

ÇANKIRI şehir merkezinde, Abdülhalik Renda Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde yaşanılan trafik kaosu vatandaşı canından bezdirdi.

Çareyi Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşmakta bulan vatandaş; "Vedat bey; Çankırı'nın çözülemeyen-çözülmeyen kanayan yarası Abdülhalik Renda Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi. Bu resimde de görüldüğü üzere içler acısı bir halde! Trafik sürekli kilitleniyor. Resmi başvuruda bulunulmasına rağmen sadece tabela konularak geçiştirilmiş durumda! 'Yol boyunca park yapılmaz' tabelası mevcut ancak bu tabeladaki uyarıya ne uyan var ve ne de kontrolünü yapan!" demekte.

VATANDAŞIN ŞİKAYETİ BELEDİYE BAŞKANI ESEN'E İLETİLDİ

Vatandaştan gelen şikayeti değerlendiren Sözcü18 Haber Merkezi, olay yerinde çarşamba günü yaklaşık 3 saat boyunca gözlem yaptı. Caddede yaşanılanlar vatandaşın şikayetiyle paralellik arzedince, konu Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'e iletildi. Başkan Esen; "Sözü edilen cadde ile ilgili şikayetler bana da ulaştı. Belediye olarak görev alanımıza giren konuları çözme konusunda gerekli talimatları verdim. Arkadaşlarımız Emniyet'in ilgili birimleriyle koordineli bir çalışma yaparak cadde üzerinde yaşanan trafik keşmekeşini ortadan kaldırma adına gerekli çalışmaları yapacaklar" dedi.

trafik-cankiri-abdulhalik-renda-park-yasagi-resim-02.jpg

BU VE BENZER ABSÜRTLÜKLERE SON VERİLMELİ!

Cadde üzerinde yaya kaldırımına (!) konulan "Yol boyunca park yapılmaz" tabelası, tespit edilen 'görüntüler'le yan yana geldiğinde gerçekten ortaya 'komik bir durum' çıkıyor!

Belli ki şehiriçi trafiği yöneten gerek belediye, gerekse il emniyet müdürlüğü ayağı zaman zaman 'görev zaafiyeti' içerisine düşebiliyor... Kendisini gösteren bu 'zaafiyet' de başta vatandaş nezdinde olmak üzere çeşitli 'memnuniyetsizlikler'e dönüşebiliyor.

Yetkili ve 'etkililer'den; Başta habere konu olan Mehmet Akif Ersoy Caddesi olmak üzere Çankırı şehir merkezinde yaşanan benzer absürtlüklere de kısa süre içerisinde son verilmesi dileğimizdir. Mesai başlasın...

cankiri-mehmet-akif-ersoy-caddesi-trafik-resim-03.jpg

cankiri-mehmet-akif-ersoy-caddesi-trafik-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler