Çankırıspor 3lemek istiyor!

Çankırıspor 3'lemek istiyor!

Haftalardır 3 puana hasret kalan mavi-beyazlılar yarın oynayacakları Turgutluspor karşılaşmasında bu süreci bozma düşüncesinde.

Çankırıspor 2. Lig Beyaz Grup 11. hafta müsabakasına yarın kendi saha ve seyircisi önünde Turgutluspor ile karşılaşacak.

Çankırıspor'da kırmızı kart cezalısı Ali Yakup'un dışında kadroda eksiklik olmamasına karşın forvet hattında görev yapan futbolcuların gol yollarında etkili olmaması son haftalarda bir puanla biten maçların en önemli nedeni olarak karşımıza çıkıyor.
 
Sezon başında takıma büyük ümitlerle transfer edilen Gürkan İzmirlioğlu'nun aradan haftalar geçmesine karşın hala istenen form grafiğini yakalayamaması, ileri uçta görev yapan Yahya Alparslan'ın üzerinde önemli bir baskı yarattığı ve bu durumun da takımın sahada aldığı sonucu önemli ölçüde etkilediği ortada.
 
Çankırıspor'un gol yollarında arzu edilen başarıyı gösterebilmesi yönünde özellikle by geçen hafta içerisinde yapılan çalışmaların yarınki Turgutluspor karşılaşmasında nasıl bir sonuç vereceğini hep birlikte göreceğiz.
 
MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Yarın saat 13.30'da Çankırı Atatürk Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Erzincan bölgesinden Ercan Hellaç yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Aydın Şengül ve Erzurum bölgesinden Ünal Doğru yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Iğdır bölgesinden Mehmet Camer Karataş.
 
TURGUTLUSPOR BUGÜN ÇANKIRI'DA
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor, yarın deplasmanda Çankırıspor ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar son 3 haftalık periyotta 5 puan kaybederek zirve yarışında önemli bir avantajı yitirdi.
 
Turgutluspor’da puan kayıplarının yanı sıra, zorlu Çankırıspor maçı öncesi cezalı ve sakat oyuncular teknik kadroyu kara kara düşündürüyor. Alternatif isim arayışına girdiği öğrenilen teknik direktör Koray Cinel'in, bu zorlu maç öncesi ince hesaplar yaptığı öğrenildi. Turgutluspor'da, kendi evinde karşılaştığı Ünyespor maçında kaptan Raşit ve savunma hattının iki önemli ismi Şevket ve Özkan gördükleri sarı kartlar sonucu cezalı duruma düşmüştü. Takımın önemli oyuncularından Bahadır ve Necati’nin sakatlıkları sürerken, sakatlığı olduğu için Ünyespor maçında oynayamayan Youssef’in durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Savunma hattında bulunan bu 3 önemli eksik nedeniyle, Çankırıspor maçında büyük ölçüde genç stoper Ümit Yasin görev alacak. Ümit’in yanında oynayacak diğer savunma oyuncusu için alternatif isimler arayan Cinel'in, bu ismi yarın sahaya savunma hattında süreceği öğrenildi.
 
Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Turgutluspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Altınay, ”Genç bir ekibiz ancak, sakatlıklar ve cezalı oyuncular gücümüzü eksiltiyor. Şartlar ne olursa olsun Turgutluspor sahaya 11 kişi çıkacaktır ve her rakibi yenecek güçtedir. Tecrübeli oyuncularımız sakat ve cezalı ama onların yerlerine oynayacak olan genç oyuncularımız da ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaktır. Puan kayıpları yaşadık ama zirve yarışından kopmadık. Zirve ile aramızda puan farkı oldukça az. Biz zirveye yeniden tırmanmak için var gücümüzle sahada savaşacağız” şeklinde konuştu.
 
Kırmızı siyahlılar bugün öğlen saatlerinde kafile halinde Çankırı’ya hareket edecek. Zorlu deplasman öncesi cezalı Raşit, Özkan, Şevket ile sakat olan Bahadır ve Necati maç kadrosunda yer almadı. Hafif sakatlığı bulunan Youssef’in durumu ise maç saatinde belli olacak.
 
Grupta yarın oynanacak diğer maçlar
Kahramanmaraşspor - Pendikspor
Sakaryaspor A.Ş. - Nazilli Belediyespor
Giresunspor - Hatayspor
Sarıyer - Bandırmaspor
Tarsus İdman Yurdu - Bozüyükspor
Polatlı Bugsaşspor - İstanbul Güngörenspor
Ünyespor - Fethiyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler