Hacı İrfan'dan Mercedes'le ilgili tık yok!

Hacı İrfan'dan Mercedes'le ilgili tık yok!

'Başkan İrfan Dinç'in yeni oyuncağı!!!' başlıklı haberimize Çankırı Belediyesi'nden henüz yanıt gelmedi...

Günler öncesi Sözcü18 sayfalarında yayınladığımız "Başkan İrfan Dinç'in yeni oyuncağı!!!' başlıklı haberimize muhataplarından hâla yanıt yok...

Hac farizesini yerine getirmek üzere kutsal topraklardaki ziyareti devam eden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile kendisine vekalet eden Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz'dan Sözcü18 sayfaları aracılığıyla kamuoyuna yansıyan iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kurban Bayramı nedeniyle Twitter hesabı üzerinden sosyal paylaşım sitesi Facebook'da 'görüntülü' bayram mesajı yayınlayan 'Hacı' İrfan Dinç'in şahsına yönelik iddialarla ilgili tek kelime etmemesi garip karşılandı.

Günlerdir Çankırı İtfaiyesi'nin bulunduğu belediyeye ait alanda 'kapalı garaj'da tutulan 34 JF 3971 plakalı 2012 model E350 CDI 4matik Eleganty siyah Mercedes'le ilgili aydınlatıcı açıklamayı merakla beklediğimizi yineliyor ve ek sorumuzu yöneltiyoruz:

haciirandinc-sozcu-resim-10.jpg

- Ya Hacııııııı! Şam tatlı değil, E350 2012 Model Mercedes kaç para?!!!

RUHSAT SAHİBİ'NİN KİMLİĞİ İLE İLGİLİ İDDİALAR DA VAHİM!
Öte yandan 29.09.2014 tarihli "Başkan İrfan Dinç'in yeni oyuncağı!!!' başlıklı haberimizde meçhul Mercedes'in ruhsat sahibi olarak görülen İ.Ö. ile ilgili haber merkezimize çeşitli isimleri kapsayan iddialar geldi.

Okuyucularımızdan gelen İ.Ö. ile ilgili iddialar arasında bu ismin; Çankırı'da son yıllarda vergi rekortmeni olması ve şehrin ortasına ucube bir inşaat yapmasıyla gündeme gelen müteahhit - iş insanı İsmail Özcenk'in olduğu iddia edildi.

İddialarla ilgili olarak kendisine ulaşmaya çalıştığımız iş insanı - müteahhit İsmail Özcenk ısrarlı aramalarımıza karşın bugüne kadar telefonlarımıza çıkmadı.

ÖNCEKİ HABERİMİZİ OKUMAYANLAR İÇİN - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler