Ilgaz - Yıldıztepeye davet ilanları

Ilgaz - Yıldıztepe'ye davet ilanları

Ilgaz'a yapılan kış turizmi yatırımları sonrası şimdi sıra ilçenin tanıtımına geldi.

Ilgaz - Yıldıztepe'ye yapılan kış turizmi ile ilgili yatırımlar sonrası sıra ilçenin tanıtımına geldi.

Ilgaz Kaymakamlığı, Ilgaz Belediyesi ve Çankırı Valiliğinin öncülüğünde gerçekleştirilen birinci etap tanıtım çalışmaları bilboardlara yönelik oldu.

Başkent’te bilboardlara, megalightlara ve otobüslerin ve minübüslerin arkalarına olmak üzere 149 noktaya asılan afişler dikkat çekmeye devam ediyor. 

8-14 Ocak, 12-18 Ocak ve 11-17 Ocak tarihlerinde asılı kalacak şekilde Ankara’da, Çankaya, Kızılay, Bakanlıklar, Kavaklıdere, Beytepe, Yıldız,  Oran Alaçaatlı ve  Çukurambar  gibi semtlerinin dikkat çekici köşelerine ve ana yol güzergahlarına bilboard ve megalightlar asıldı. Otobüslere de asılan reklamlar ile Çankırı Valiliğine ve Ilgaz Kaymakamlığına gazeteler, tanıtım firmaları ve büyük firmaların yöneticilerine kadar çok sayıda telefon gelerek Ilgaz Yıldıztepe hakkında bilgiler alındı.

Çankırı’da da Anıt Meydanına, Kucaklama Taşı'na, İstasyon Kavşağına, şehir giriş ve çıkışlarında ve Ilgaz’da yol güzergahı üzerine asılan afişlerde “Harika Kış Manzarasının Sizlere Eşlik Edeceği Ilgaz Dağı’nın En Uzun Telesiyej ve Kayak Pisti Hizmete Açıldı”, “Kayakseverlere Müjde! Ilgaz Dağının En Uzun Telesiyej ve Kayak Pisti Yıldıztepe’de” yazılarak Ilgaz telesiyejinin hizmete açıldığı duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler