Murat Berat Atalay: Terör Başkent'e indi

Murat Berat Atalay: Terör Başkent'e indi

CHP Çankırı milletvekili adayı Murat Berat Atalay yaptığı yazılı açıklamada terörün giderek tırmandığına işaret etti.

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay'ın basın açıklaması:

"TERÖR BAŞKENT'E İNDİ" 
"AKP iktidarı ülkeyi kaosa sürüklüyor. Ülkenin direksiyonunu eline geçiren çılgın şoför arabayı uçuruma doğru sürüyor. Bu sözleri kaç defa söyledim, kaç defa feryat ettim bilmiyorum. 
Artık terör şehirlerde hatta Türkiye'nin en iyi korunan ili Başkent'in ortasında. Bombalar patlıyor, insanlar ölüyor.

Toplanma yerinde hiçbir güvenlik tedbiri alınmamış. Bombacılar Başkent'in ortasında en rahat katliamını yapıyor.

Bu kadar insanın ölümü için kendini sorumlu hissedip istifa eden olmadığı gibi Adalet Bakanı da gülüyor. Demek ki hükümet vatandaşını korumak için bir sorumluluk hissetmiyor. 

7 Haziran'da 400 vekil alamayan AKP Türkiye huzuru değil kaosu seçti açıklamaları yaptı. O günden beri asker ve polislerimiz şehit oluyor, ülke bombalı eylemlerle evlatlarını yitiriyor. 

"BU BAŞ'TAN KURTULMAZSAK BAŞIMIZ SAĞ OLMAYACAK"
Erdoğan ve AKP hükümetinin izlediği bu siyaset ve kullandığı bu dil ülkeyi bir baştan bir başa yakıyor. Ülkenin başında bulunan insanlar açık açık yalan söylüyor. Gazeteci dövenler serbest kalırken twit atan gazeteciler hapislere atılıyor. 

AKP'ye biat etmeyen işadamlarının işyerleri basılıyor, muhalif tv kanallarının yayınları engelleniyor. Okul ve kreşler terör polisleri ile basılıyor. PKK ile Oslo'da masaya oturan, Dolmabahçe'de mutabakat zaptı imzalayan AKP şimdi herşeyi inkar ediyor. Bu AKP hükümeti ülkeyi yönetme iradesini kaybetmiştir.

Bu vesile ile Ankara'daki menfur saldırıda hayatını kaybeden insanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Bu baş'tan kurtulmazsak başımız sağ olmayacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler