Şahin: Hainler ideallerine kavuşamayacak

Şahin: Hainler ideallerine kavuşamayacak

Ak Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin, yazılı bir basın açıklaması yaparak şehit ailelerine başşsağlığı diledi ve terörü kınadı.

Ak Parti Çankırı milletvekili, Anaysa Komisyon üyesi, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin, yazılı bir basın açıklaması yaparak şehit ailelerine başşsağlığı diledi ve ülkede yaşanan terörü kınadı. Şahin, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"HAİNLER İDEALLERİNE KAVUŞAMAYACAK"

“18 Ekim 2011 tarihinde Hakkari Çukurca’da meydana gelen terörist saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimiz ile Bitlis'in Güroymak mevkiinde kahpece kurulan pusu sonucu hayatını kaybeden beş polisimiz ile üç sivil vatandaşımıza Allah'tan rahmet kederli aileleri ile milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu meyanda terör saldırıları ile büyük Türk milletini bölmeyi düşünen hainlerin de hiçbir zaman ideallerine kavuşamayacağı milletimizin birlik ve beraberliğinin her zamankinden daha fazla perçinleştiğinin hainlerce bilinmesini tüm kamuoyuna saygı ile bildiririm.” 

BASN TOPLANTISI YARIN

Öte yandan 12 Haziran seçimleri sonrası milletvekili seçilen Av. İdris Şahin  bilgilendirme toplntılarının ikincisini yarın Çankırı'da gerçekleştirecek.                                        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler