İrfan Dinç hakkında bomba iddia!

İrfan Dinç hakkında bomba iddia!

Çankırı Belediye Başkanlığı görevinden istifasının ardından İrfan Dinç'in halen belediyede çalışan M.O ile gerçekleştirdiği iddia edilen vahim icraat için Cumhuriyet savcıları acilen harekete geçmeli...

26 Nisan'da AKP'den milletvekili aday adaylığı müracaatı için 14 yıldan bu yana sürdürdüğü Çankırı Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden İrfan Dinç hakkında bomba bir iddia gündeme düştü.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan iddiaya göre; Çankırı Belediyesi Fen İşleri'ne ait Pazar Pazarı'nın kurulduğu alanın üzerinde (eski Gazhane) bulunan ve geçtiğimiz aylarda AKP'li Belediye Meclis Üyesi iş insanı Tuncay Koç tarafından satın alınan arsada bulunan hurda deposundan yaklaşık 100 tonun üzerinde hurda malzeme belediye kayıtlarına giriş yapılmadan satılmış!

İddialara göre hurda satışı sırasında Belediye Zabıta Müdürlüğü'nde personel 2 zabıta memuru ile birlikte belediyede 3 üst düzey görevli de hazır bulunmuş! Tonu yaklaşık bin liradan şehir merkezinde faaliyet gösteren bir hurdacıya satılan malzemelerin karşılığı olarak da 100 bin liranın üzerinde para birilerinin cebine gitmiş!

İDDİALARA MUHATAP OLARAK İRFAN DİNÇ VE...
Çankırı'da sıcak saatlerde gündeme gelen böylesi bomba bir iddianın arka planındaki isimler olarak da, Başkanlık görevinden istifa eden ve 24 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olan İrfan Dinç ile, uzun yıllar kendisinin özel kalem müdürlüğünü yapan M.O isimleri konuşuluyor.

BAŞKAN HÜSEYİN BOZ'DAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Öte yandan gündeme bomba gibi düşen Çankırı Belediyesi Fen İşleri'ne ait hurda deposunda meydana gelen olay ve iddialarla ilgili olarak Belediye Başkanı Hüseyin Boz'un açıklama yapması bekleniyor.

hurdalik-cankiri-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler