Kurşunludaki esrarengiz kazanın ayrıntıları ortaya çıktı

Kurşunlu'daki esrarengiz kazanın ayrıntıları ortaya çıktı

Çankırı Valisi Özcan konuyla ilgili açıklama yaptı ve...

Çankırı'da trafik kazasında ölen motorsiklet sürücüsünün üzerinden MİT kimliği, 80 bin euro ve kaleşnikof çıkmasının ardından başlayan soruşturmada inanılmaz detaylar ortaya çıktı.
 
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Kurşunlu ilçesinde pazar günü meydana gelen motosiklet kazası ile ilgili açıklamada bulundu. Kazada ölen kişinin Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu olduğu iddialarının doğru olmadığını belirten Özcan, şahsın Sakarya nüfusuna kayıtlı Yusuf Say olduğunu ve üzerinde bir güvenlik kurumuna ait sahte bir tanıtım kartı çıktığını söyledi.
 
SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI
Say'ın Samsun istikametinden gelerek İstanbul istikametine gittiğini belirten Özcan, ''Yusuf Say'ın kullandığı 34 TE 3366 plakalı motosiklet, 18 LD 761 plakalı bir kamyonun arkasından çarpmıştır. Kişi, başka biri adına kayıtlı sahte sürücü belgesine sahiptir. Üzerinden çuval içine koyulmuş bir adet Kalaşnikof marka silah, bir adet tabanca ile mermi ve 3 bin küsur para bulunmuştur. Yusuf Say'ın yapılan soruşturmasının ardından hakkında kasten adam öldürmek, resmi belgede sahtecilik, hırsızlık, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal etme, ruhsatsız ateşli silah satın alma gibi birçok suçtan arama kaydı bulunmaktadır.'' açıklamasını yaptı.
 
YUSUF SAY KİMLİĞİ DE SAHTE Mİ?
Öte yandan Yusuf Say adına çıkan MİT mensubu kimliğinin sahte olduğu iddia edildi. Adapazarı’nda yaşayan Yusuf Say adlı vatandaşa VATAN gazetesi ulaştı. Say şunları söyledi: “Motosikletim 2011’de çalınmıştı. Polise bildirmeme rağmen motosiklet bulunamadı. Büyük ihtimalle plakayı değiştirmişler. Motosikletteki ruhsattan aldıkları kayıtlara göre benim adımla sahte kimlik çıkarılmış. Motosiklette silah ve para çıkması çok şaşırtıcı.”
 
KAZA YERİNDEN GÖRÜNTÜLER...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler